Een merk en omzet doorbraak in één dag.

Je sterkste groeistrategie gaat áltijd samen met je meest winstgevende positionering in de markt. 
Wat als je in een paar uur tijd extreme helderheid kunt krijgen over beide?


Exclusieve Masterclass 2 juni 2022 – De eerste Masterclass van 20 april was in 10 dagen uitverkocht


De eerste masterclass van 20 april was binnen 10 dagen uitverkocht. Wees er snel bij voor de masterclass van 2 juni!


Wat gebeurt er met je bedrijf… als jij extreme helderheid hebt over je grootste groeikans én sterkste positionering in de markt?

Zoek je naar


…Die groeistrategie, die tot een grote omzet doorbraak leidt?

…De positionering in de markt die jouw concurrenten direct irrelevant maakt?


Wil jij een een flinke doorbraak in je merk en omzet realiseren, maar…


…heb je weinig tijd en moet het snel gebeuren?

…heb je geen tijd voor lange consultancy trajecten die vooral powerpoints opleveren? 


En bovenal geen zin in zweverige knip-en-plak-sessies met creatieven over je merk?


Je hebt een krachtige positionering nodig die nieuwe omzet oplevert.


Marieke Pijler en Chris Out laten zien dat dit geen jaren, maanden of weken hoeft te duren. 


Het kan namelijk in 1 dag.


Wees erbij, tijdens de eendaagse ‘Merk en Omzet Doorbraak’ Masterclass op 2 juni 2022.Hoe dan?

Door een unieke, nieuwe combinatie van expertises die je nergens anders vindt.
Wat als je de principes van growth hacking en positionering combineert om tot een doorbraak in je markt te komen?


Veel bureaus, zelfbenoemde positionerings experts, marketeers en growth hackers zullen je vertellen dat er een hele hoop bij komt kijken om om tot de kern te komen van je merk en mogelijkheden voor omzet groei. Ze moeten goed de business leren kennen en echt het merk gaan ‘voelen’. Met als gevolg: je betaalt een Godsvermogen aan marktonderzoek, ‘purpose’ sessies en kostbare consultancy trajecten. 


Maar moet het echt zo lang duren? NEE!


Een expert komt snel tot de kern.
Een amateur doet er lang over of komt er helemaal niet. 


Marieke Pijler en Chris Out hebben beiden een bewezen trackrecord. Ze laten bedrijven zoals die van jou snel tot een merk en omzet doorbraak laten komen. Zowel internationaal als in Nederland. Van Miljardairs, corporates tot een flink aantal bureaus. Wij doen het namelijk anders dan anderen. Een onontdekte formule formule die bedrijven razendsnel naar extreme helderheid én een doorbraak helpt.

In het afgelopen jaar werkten Chris en Marieke onder de radar samen voor groeiende merken die voor enorme keuzes stonden. In the process ontdekten we een unieke formule om hen binnen no time naar maximale groei én hun meest winstgevende positionering in de markt te krijgen. Deze formule is nergens anders te vinden – we hebben de blauwdruk zelf ontdekt. We zijn er zo van overtuigd, dat we onze klanten in doorbraaksessies achteraf zélf lieten kiezen of ze onze consultancy fee wilden betalen of niet. 100% van onze klanten was mindblown en betaalde de rekening met liefde. Hoe kan dat?


Het echte probleem waardoor veel bedrijven nooit tot een echt goede positionering komen die tot een flinke omzet doorbraak leidt, is dat ze merkstrategie en groeistrategie als twee aparte aangelegenheden zagen. Maar positionering en growth hacking kunnen niet zonder elkaar, want ‘positioning is the mother off all sales.’


Daarom hebben onze klanten zich vaak al groen en geel geërgerd aan alle experts die ze hebben ingehuurd. En hebben ze zich bovenal blauw betaald. Blauw aan overpriced consultancy zonder garanties, waar ze tot overmaat van ramp werden opgezadeld met een batterij aan junior consultants. Blauw aan langdradige powerpoint sessies en ‘‘full service’ marketingclubs, die ondanks forse marketingkosten de échte doorbraak ook niet gekraakt kregen.Waarom je die helderheid nú nog niet hebt.


Andere partijen missen de formule die wij in handen hebben. Dat is er een waar growth hacking en positionering samenkomen op zo’n manier, dat we de goudader in jouw bedrijf snel kunnen blootleggen.


Reguliere adviseurs, ‘full service’ marketing bureaus en zelfs prestigieuze consultancy clubs missen de “Scar Tissue” die hiervoor nodig is. Als je dit heel vaak gedaan hebt, met name voor eigen rekening en risico, dan leer je heel snel waar je wel en niet op moet letten. Die consultants bij grote bureaus hebben nooit een boterham minder gegeten als hun advies niet goed genoeg was. Wij wel!Wie zijn jullie, en waarom moet ik jullie geloven?

Wie is Marieke Pijler? 

Marieke Pijler

Marieke Pijler is merkstrateeg en businesscoach, al heeft ze zelf een  hekel aan ‘business coaches.’ Ze helpt bureaus, agencies en consultants naar hun sterkste, meest winstgevende positionering: De plek in de markt waar je maximaal winstgevend bent en waarbij de concurrentie verbleekt. Marieke verdiende haar strepen als topverkoper en groeide later uit tot merkstrateeg. Met als specialisatie positioneren, “the mother of all sales”. Want ‘heel gezellig allemaal’, maar een merk is pas sterk als het verkoopt. Met haar aanpak en resultaten werd ze in 2019 verkozen tot Zakenvrouw van het jaar in Rotterdam. Ze trainde de top van marketingland (o.a. NIMA-C) en spreekt regelmatig over positionering en branding.


Wie is Chris Out? 


Chris Out

Chris Out is internationaal expert op het gebied van growth hacking en het structureren van extreme omzet groei. Hij heeft het eerste growth hacking agency van Nederland opgericht en dat in 2020 succesvol verkocht. Chris is een veel gevraagd spreker en heeft over heel de wereld mensen mogen inspireren. Hij geeft al jaren les bij Beeckestijn Business School, Nyenrode (Digital Transformation) en TIAS (Executive MBA). Chris begeleidt wereldwijd organisaties in hun transformatie naar extreme omzetgroei. Hij publiceerde onlangs het boek ‘Extreme Revenue Growth’ dat direct een nr. 1 bestseller werd in de Engelstalige categorie op Managementboek.nl.


Hij geeft al jaren les bij Beeckestijn Business School, Nyenrode (Digital Transformation) en TIAS (Executive MBA). 


Chris begeleidt wereldwijd organisaties in hun transformatie naar extreme omzet groei.


Exclusieve Masterclass 2 juni 2022, Nijkerk:

Op landgoed De Salentein in Nijkerk heten we je van harte welkom tijdens deze full day exclusieve masterclass.


De groep bestaat uit maximaal 15 personen.


We hebben een inspirerende setting geregeld waarbinnen je in één dag tot je groeistrategie én beste positionering komt. 

 • In 30 minuten naar je grootste groeikans in de markt 
 • Growth positioning: Vind je sterkste positionering: de “bulls eye” van je markt 
 • Hoe vergroot contrast voor meer omzet en winstgevendheid?
  Ontdek hoe je jezelf zó kunt differentiëren van andere spelers, dat je ze direct irrelevant maakt. 
 • Power messaging: laat klanten snappen wat jouw waarde is, zonder ze nog ooit te hoeven overtuigen. Met deze boodschap maak je jouw goud 10x scherper duidelijk.
 • De snelste manier naar een sterke groei strategie
 • De snelste manier naar een omzet doorbraak.

Waar loop je mee naar buiten?


 • Een concreet actieplan om je merk sterker te positioneren en 3 concrete groeistrategieën voor je omzet doorbraak.
 • Extreme helderheid: de mist is weg voor je ogen. Je weet exact wat je te doen staat. 

Investering


 • In-house – 10.000 euro ex btw (tot 30 personen) – contact Chris over de mogelijkheden
 • Early Bird 795 euro ex btw per persoon (tot 14 april 2022) 
 • Just in time Bird 995 ex btw per persoon (14 april – 12 mei) 
 • Regular Price 1.295 ex btw per persoon (12 mei – 2 juni) 

Locatie: Kasteel de Salentein, Nijkerk

 landgoed De Salentein in Nijkerk

Datum:  Donderdag 2 juni 2022

Masterclass

Je vraagt je af…

 • Wat zijn de tijden? Deze eendaagse training vindt plaats tussen 09:30 en 16:30. Achteraf vindt een borrel plaats.
 • Je kunt tot 6 weken voorafgaand aan de Masterclass kosteloos annuleren. Meld je je later af, dan verschuift je ticket naar de eerstvolgende Masterclass datum.
 • Putterstraatweg 5 – 9, 3862 RA Nijkerk. Je kunt gratis parkeren. andgoed de Salentein is binnen 30 autominuten bereikbaar vanuit het Gooi, Almere, Lelystad, Zwolle, Apeldoorn en Barneveld. Het ligt op 2 kilometer van de A28 (Amersfoort-Zwolle) en biedt ruime (gratis) parkeergelegenheid en beschikt over 2 elektrische laadpunten.

Kraak je groeistrategie én positionering in 1 dag.

Voor wie is dit?


 • Bureau eigenaren die een doorbraak met hun bureau willen.
 • Startup/Scaleup founders die in een drukke markt tot een doorbraak willen komen, zonder immense marketingbudgetten te hoeven gebruiken.
 • Consultants en Growth Hacking Freelancers die zich sterk willen differentiëren.

En voor wie zeker niet?


Onze sessies zijn berucht door onze directheid en scherpte. Moet je tegen kunnen. Dus bij klachten die wijzen op lange tenen: gelieve thuis te blijven. Deze dag is ook niet voor besluiteloze mensen – de uitstellers. Tijdens deze masterclass zul je je enkel omringen met een specifieke soort ondernemers: “the people who want to get everything they can out of all they got.” Kom je gewoon “wat inspiratie” halen, maar ontbreekt het je aan een actieknop? Dan pas je helaas niet in dit gezelschap. 


Kortom: Alleen voor besluitvaardige ondernemers die klaar zijn voor een doorbraak in hun markt.


See you 2 juni 2022🔥

en_USEnglish